Menu Sluiten

3d Ontwerpen

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: 3d Printing – 3d Metaalprinten – 3d Metaalprinten Titanium – 3d Metaalprinten Aluminium – Additive Manufacturing – 

Wenst u meer info over 3d ontwerpen kijk dan vlug op https://raytech.be | 3d Ontwerpen

Printing | Laser | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

3d ontwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan sluiten producten diensten productieprocessen over ons vacatures contacteer ons nederlands english franais btl plastics choose your language nl en fr producten diensten productieprocessen over ons vacatures contacteer ons menu van schets tot dontwerp en prototype scroll naar beneden xe drush styling amp concept dontwerp prototyping styling amp concept elke productontwikkeling start met ruwe schetsen en groeit uit tot concrete conceptvoorstellen. een grondige analyse van alle eisen en noden is het vertrekpunt voor elk succesvol ontwerp. Samen met uw wensen vormt ze de leidraad voor het ontwerpteam. Het doel is duidelijk een productontwerp in kunststof dat helemaal beantwoordt aan de eisen van u als klant er aantrekkelijk uitziet en produceerbaar is 3d ontwerpen grote maten Al van bij de eerst.

ontwerp aanleg onderhoud winterdienst wie zijn we fietsroute jobs contact creatie design terug naar ontwerp d of d beplantingsplan technische en uitvoeringsplannen tuinmaquette d of d het ontwerp van uw tuin is afhankelijk van de noodzakelijke functies de architectuur van uw woning de omgeving uw budget en voor al uw wensen. Een goed ontwerp versmelt deze factoren tot een naadloos geheel via d en of d voorstellingen kunt u zich een perfect beeld vormen van uw project. Previous next previous next d of d het ontwerp van uw tuin is afhankelijk van de noodzakelijke functies de architectuur van uw woning de omgeving uw budget en voor al uw wensen De verscheidenheid van 3d ontwerpen Een goed ontwerp versmelt deze factoren tot een naadloos geheel via d en of d voorstellingen kunt u zich een perfect beeld vorme.

Wetenswaardigheden over 3d ontwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan sluiten projecten diensten over ons contacteer ons nederlands english franais visionengineering choose your language nl en fr projecten diensten over ons contacteer ons menu van schets tot dontwerp en prototype scroll naar beneden xe drush styling amp concept dontwerp prototyping styling amp concept elke productontwikkeling start met ruwe schetsen en groeit uit tot concrete conceptvoorstellen. een grondige analyse van alle eisen en noden is het vertrekpunt voor elk succesvol ontwerp. Samen met uw wensen vormt ze de leidraad voor het ontwerpteam. Het doel is duidelijk een productontwerp in kunststof dat helemaal beantwoordt aan uw eisen er aantrekkelijk uitziet en klaar is voor productie. Al van bij de eerste handschetsen houden onze industrile ontwerpers rekening met esthetiek en de maakbaarheid volgens verschillende productieprocessen. Bij elke keuze brengen we het kostenaspect in rekening. Nood aan product design dontwikkeling engineering en dontwikkeling zijn een combinatie van creativiteit technologie en kennis. In nauwe samenwerkin.