Menu Sluiten

Snijvorm

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over snijvorm kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Snijvorm

Design | Promotie Materiaal | Displays | Reclame | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Snijvorm

skip to content home over de groep iscal de bietenteelt geschiedenis van de suiker suiker vandaag loopbanen mvo duurzame productie lokale economie onze gemeenschap producten news contact bezoeken geleid bezoek virtueel bezoek u identificeren nl en fr mvo duurzame productie duurzame productie niets gaat verloren alles wordt getransformeerd dat is de belangrijkste wet in onze suikerfabriek en die passen we zoveel mogelijk toe in elke fase van het productieproces. Productieprocessen onze activiteit is gebaseerd op een duurzaam groeimodel dat de circulaire economie centraal plaatst in onze aanpak snijvorm schatting aanvragen Dankzij deze aanpak kan de iscal groep alle landbouwgrondstoffen volledig valoriseren en vormt duurzame ontwikkeling de kern van onze actie. Stap planten in belgi worden suikerbieten gezaaid in maart en april. Wij kopen de zaden van de zaadbedrijven en sturen elke doos zaden dan door naar de juiste landbouwer. Dankzij het belgische klimaat moeten.

diensten realisaties info index contact diensten realisaties info index contact diensten realisaties info index contact search search for diensten realisaties info index contact search site… Afwerking op maat is het printen achter de rug dan zorgt een sublieme afwerking voor een geslaagd resultaat benieuwd welke afwerkingsmogelijkheden er zijn en wat al die termen precies inhouden soorten afwerking op maat rillen bij rillen drukken we machinaal een vouwlijn in je drukwerk. Deze indrukking maakt het vouwen makkelijker Wat betrachten we met snijvorm Rillen doen we vooral bij dikkere papiersoorten. Denk maar aan brochures die zo vervolgens mooi kunnen open en dichtklappen. Indien er geen rillijnen worden voorzien dreigt het papier te scheuren als je het vouwt. Vouwen veel drukwerk moet gevouwen worden. Denk maar aan brieven mailings folders enzovoort. Vergeet het urenlang handmatig vouwen onze vouwmachine doet al het werk. Zigz.

Vragen over Snijvorm

wenst u nog meer informatie rond onze labeltoestellen neem dan zeker een kijkje op www.labeltoestellen.be nl en fr infosignandsafe.com sign safe home veiligheid labeltoestellen signalisatie nooddouches instructievideo s faq gratis sample pack home gt faq faq wanneer ik wil printen krijg ik steeds document failed to print maak de lijst van uit te voeren printopdrachten leeg en zet de printer uit en aan. wacht sec voor u gaat printen. Als ik een print job verzend controleert hij de vinyl maar wanneer hij start stopt hij met printen en begint het rode licht te branden ofwel zit de inktcassette niet goed haal deze er nogmaals uit en verzeker u ervan dat deze goed gesloten is aan beide kanten ofwel zit het inktlint verkeerd in de cassette volg hiervoor de instructies voor het vervangen van een inktlint het rode l.