Menu Sluiten

Printen Eindwerk

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over printen eindwerk kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Printen Eindwerk

Printing | Displays | Design | Promotie Materiaal | Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Printen eindwerk

projecten nieuws faq testimonials over ons onze troeven bedrijven bouwsector scholen studenten particulieren webshop klein formaat cursussen catalogussen enqutes en vragenlijsten naslagwerken en boeken eindwerk en scriptie thesis en doctoraat folders brochures en flyers uitnodigingen visitekaartjes affiches archivering zwartwit en kleurenprint complexe prints groot formaat planafdruk posters xxl fotoprint inscannen en digitalisering afwerking selfservice ontwerp print on demand leveringen contact bedrijven bouwsector scholen studenten particulieren klein formaat cursussen catalogussen enqutes en vragenlijsten naslagwerken en boeken eindwerk en scriptie thesis en doctoraat folders brochures en flyers uitnodiging.

skip to content de winkel is normaal geopend printen eindwerk zijn in trek Toggle navigation contact en openingsuren services print on demand eindwerken inbinden groot formaat printen samenvattingen print on demand home home de winkel is normaal geopend. Printen groot formaat eindwerk inbinden print on demand welkom op de website van de quickprinter. Wij zijn een familiale onderneming gelegen in de studentenbuurt in antwerpen. We bieden een gamma aan voor studenten alsook voor particuliere klanten en ondernemingen Wat beogen we met printen eindwerk We hopen u te mogen verwelkomen in onze zaak our facebook page .

Gegevens over Printen eindwerk

home digitaal drukwerk ons verhaal contact digitaal drukwerk brochures brochures drukken in alle soorten en formaten. Geniet gelijmd genaaid mini of voorzien van een metalen wireo spiraal. Voor een extra luxe uitstraling kunnen we de omslag van de brochure voorzien van mat of glanslaminaat. Of het nu gaat om of . Brochures wij drukken het allemaal. De full colour brochures kunnen we op verschillende manieren afwerken en op diverse papiersoorten bedrukken. omslag dubbelzijdig in full colour bedrukt omslag en binnenwerk op dezelfde papiersoort gedrukt de rugdikte berekenen we automatisch gelijmd printen gelijmde brochures ook wel garenloze brochures genoemd kunnen we al vanaf stuks printen. Door gebruik te maken van sterke pur lijm kunnen we de binnenpagina s in de omslag vastlijmen. Op die manier is het loslaten van de pagina s zo goed als verleden tijd. Bij kopie deleye kan je voordelig brochures magazines catalogi clubbaden en jaarverslagen printen in de beste kwaliteit.