Menu Sluiten

Kopieren Zwart Wit

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over kopieren zwart wit kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Kopieren Zwart Wit

Design | Reclame | Displays | Printing | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kopieren zwart wit

global office services for company since fr nl heens office consulting amp services home uw behoefte onze sterke punten onze onderneming promoties news onze partners helpdesk kontakt terug afdrukmateriaal printmanagement zoals kostencontrole en documentbeheer intro multifunctioneel a kleur multifunctioneel a zwart wit multifunctioneel a kleur multfunctioneel a zwart wit kleurenprinter zwart wit printer groot formaat printer tweedehands afdrukmateriaal kostencontrole en documentbeheer. Intro wij merken vaak op dat klanten grote inspanningen leveren om prijzen te vergelijken van hun printmateriaal. Het is een uitdaging van ondernemers om de prijsproblematiek aan te pakken van verbruiksgoederen kopieren zwart wit offerte aanvragen Deze aandachtspunten zijn absoluut gerechtvaardigd en zijn meer om meer een interessant punt. Is dit wel voldoende een globale visie da.

skip to main content vanparys slider main menu home drukwerk wingense krant printen amp kopieren grootformaat contact printen amp kopieren print en kopieservice kleuren en zwartwit kopies diverse mogelijkheden verkleinen en vergroten van tot multikopie vergroting beeldherhaling en postkaartenschikking negatief en in spiegelbeeld kopieren speciale fotofunctie en vergrotingen tot aformaat. Er is ook de mogelijkheid om een zwartwit origineel te kopiren in een andere kleur. Onze professionele kleurenkopir is uitgerust met een automatische documentfeeder en automatische detectie van kleur of zwartwit. Zo is het perfect mogelijk om gemengde kleur of zwart wit kopies te maken. Enkel de bladzijden waar kleur is gebruikt zullen als kleurenkopies beschouwd worden Bekommernis over kopieren zwart wit De prijs is afhankelijk van.

Kundigheid over Kopieren zwart wit

copycenter oostmalle menu home planafdrukken kopien papierwaren kleinhandel openingsuren planafdrukken wij bieden de basisservice voor alle kopieerwerk. Je kan hier terecht voor gewoon kopiren planafdrukken en voor printen. Kleurafdrukken kunnen wij tot a behandelen in zwartwit werken wij zelfs tot a. Verder zijn wij gespecialiseerd in plotten en scannen van planafdrukken. Wij werken tot a zowel in kleur als in zwartwit. Copy it insight bvba design html up .