Menu Sluiten

Ultrasone Reiniging 3d Prints

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: 3d Printing – 3d Metaalprinten – 3d Metaalprinten Titanium – 3d Metaalprinten Aluminium – Additive Manufacturing – 

Wenst u meer info over ultrasone reiniging 3d prints kijk dan vlug op https://raytech.be | Ultrasone Reiniging 3d Prints

Laser | Machinebouw | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ultrasone reiniging 3d prints

home atelier galerij creaties solitaires damesringen oorringen hangers armbanden colliers ons verhaal contact sinds atelier het atelier van goldcamp bevindt zich in het hart van de antwerpse diamantwijk ultrasone reiniging 3d prints specialisatie Sedert fabriceren willem van camp en zijn vrouw nor hier klassieke juwelen van concept tot realisatie volgens de kunst van het ambacht. Met meer dan jaar ervaring in de sector heeft willem n van de bezielers van voormalig juwelenfabrikant la een onnavolgbare technische expertise opgebouwd in het d ontwerpen en printen van unieke juwelen het gieten en bewerken van edelmetalen en het uitzoeken en zetten van exclusieve edelstenen. Nor zorgt ervoor dat elke realisatie tijdig tot bij jouw geraakt en is de drijvende kracht achter het boekhoudkundige onderdeel van dit familiebedrijf waar je steeds kan rekenen op een prima dienstverlening in een eerlijk en persoonlijk kader. Design your own de kunst van het gieten van edelmetalen is de fundering van de juweelproductie waarom kiezen voor ultrasone reiniging 3d prints Een goede geut garandeert een sneller productieproces minimaliseert afwerkingskos.

.

Gegevens over Ultrasone reiniging 3d prints

.