Menu Sluiten

Printen Thesis

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over printen thesis kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Printen Thesis

Displays | Reclame | Promotie Materiaal | Design | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Printen thesis

welkom over ons kopie print planafdruk afwerking thesis printen realisaties services contact shop kopie en print in alle formaten en kleuren . En .. Zoveel exemplaren kunnen wij respectievelijk in zwartwit en kleur dagelijks te baas wij zijn dan ook thuis in kopie en printopdrachten in alle formaten vormen en kleuren cursussen boeken losse bladen vouwfolders flyers affiches plannen grootformaat een betrouwbare partner voor uw thesis bij ons geen verrassingen bij het printen van uw thesis. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw eindwerk perfect en zo snel mogelijk in uw handen terechtkomt printen thesis zijn zeer populair In onze folder leest u alles wat u moet weten over het printen van uw thesis. Benieuwd naar onze mogelijkheden in print en kopie wij vertellen u er graag alles over onze partners en topmerken ricoh xerox en canon helpen ons om tot het perfecte eindresultaat te komen dat u van alpha copy gewoon bent. Copy alpha copy .

projecten nieuws faq testimonials over ons onze troeven bedrijven bouwsector scholen studenten particulieren webshop klein formaat cursussen catalogussen enqutes en vragenlijsten naslagwerken en boeken eindwerk en scriptie thesis en doctoraat folders brochures en flyers uitnodigingen visitekaartjes affiches archivering zwartwit en kleurenprint complexe prints groot formaat planafdruk posters xxl fotoprint inscannen en digitalisering afwerking selfservice ontwerp print on demand leveringen contact bedrijven bouwsector scholen studenten particulieren klein formaat cursussen catalogussen enqutes en vragenlijsten naslagwerken en boeken eindwerk en scriptie thesis en doctoraat folders brochures en flyers uitnodigingen visitekaartjes affiches archivering zwartwit en kleurenprint complexe prints groot formaat planafdruk posters inscannen en digitalisering afwerking selfservice ontwerp print on demand leveringen over ons onze troeven faq nieuws projecten testimonials contact .

Kennis over Printen thesis

skip to main content vanparys slider main menu home drukwerk wingense krant printen amp kopieren grootformaat contact printen amp kopieren print en kopieservice kleuren en zwartwit kopies diverse mogelijkheden verkleinen en vergroten van tot multikopie vergroting beeldherhaling en postkaartenschikking negatief en in spiegelbeeld kopieren speciale fotofunctie en vergrotingen tot aformaat. Er is ook de mogelijkheid om een zwartwit origineel te kopiren in een andere kleur. Onze professionele kleurenkopir is uitgerust met een automatische documentfeeder en automatische detectie van kleur of zwartwit. Zo is het perfect mogelijk om gemengde kleur of zwart wit kopies te maken informatie over printen thesis Enkel de bladzijden waar kleur is gebruikt zullen als kleurenkopies beschouwd worden. De prijs is afhankelijk van het aantal kopies. Printen van uw digitale bestanden wij printen al uw pcfiles of macf.