Menu Sluiten

Soorten Afwerking Op Maat

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over soorten afwerking op maat kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Soorten Afwerking Op Maat

Design | Displays | Reclame | Promotie Materiaal | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Soorten afwerking op maat

inloggen home aanbod drukwerk verpakkingen labels binnen buitenreclame kalenders promotiemateriaal bedrukte kledij realisaties certificaten over nieuws contact kalenders het hele jaar in het oog springen bij uw klanten dan is een reclamekalender het ideale relatiegeschenk voor gepersonaliseerde kalenders kan u terecht bijdrukkerij m. Janssens soorten afwerking op maat voor meer omzet Wij drukken de kalenders volledig in uw huisstijl helemaal op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een wandkalender of liever een tafelmodel een voorkeur voor een specifieke papiersoort het kan allemaal neem contact op kalenders het hele jaar in het oog springen bij uw klanten dan is een reclamekalender het ideale relatiegeschenk voor gepersonaliseerde kalenders kan u terecht bijdrukkerij m. Janssens. Wij drukken de.

franccedilais nederlands english bull geweven polypropyleen van tot gr msup bull matte of glanzende coating naar keuze bull bedrukking met tot kleuren door lichtdruk bull zeer sterk kg in beweging bull maal gebruik gewaarborgd bull handvatten in nylon of pp kan worden gedragen in de hand op de schouder hellip bull afwerking met zoom bull alle vormen beschikbaar rechthoekig rond envelopzak sporttas tasje computertas hellip bull alle soorten afwerking en accessoires zijn mogelijk binnenkantbedrukking ritssluiting zakje drukknop velcro flessenhouder hellip bull minimumhoeveelheid bull nietgeweven polypropyleen van tot gr msup bull matte of glanzende coating naar keuze bull bedrukking met tot kleuren door l.

Inlichtingen over Soorten afwerking op maat

ldquo wij zijn een firma gespecialiseerd in levering plaatsing van moderne rustieke en klassieke sierschouwen.rdquo home haarden natuursteen realisaties bedrijf jobs service contact more use tab to navigate through the menu items. Natuursteen ldquomeer dan soorten op voorraad Een keuze maken in soorten afwerking op maat Meteen leverbaarrdquo een grote voorraad blauwe hardsteen rdquoarduin ook wel genoemdrdquo in quasi alle diktes. Verschillende soorten marmers graniet en witsteen te bezichtigen in onze toonzaal en werkplaatsen dit in diktes van tot cm dikte. Ldquoalle soorten afwerkingen in eigen atelierrdquo een ruim atelier en de meest moderne machines staan garant voor kwaliteitsvolle realisaties. Alle soorten afwerkingen zijn steeds mogelijk is het nu zagen frezen polijsten verlijmen oprond.