Menu Sluiten

A0 Printer

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Dé specialist in kantoor-, teken – en meetmateriaal

Repro is een dynamisch familiebedrijf, dat zich in België wil profileren als dé specialist in kantoor-, teken – en meetmateriaal met een winkel en copyshop te Merksem. Hierin biedt Repro een breed en diep assortiment aan zowel particulieren als B-to-B klanten, waarbij we onze klantgerichte service & professionele kennis hoog in het vaandel dragen.

U kan bij ons terecht voor advies en aankoop van teken- en kantoormateriaal en meetbenodigdheden. Onze copyshop staat bekend voor zijn snelle productie.

Kantoor

Teken en plan

Meetgerief

Copyshop

Afhalen in de winkel
Wist u dat u al uw aankopen ook kan komen afhalen in onze winkel te Schilde? U betaalt dan geen leveringskosten en wij hebben meer dan 90% van de bestelde goederen binnen 1 à 2 dagen bij ons in de winkel als deze niet op voorraad is.

00235980023598

Meer info

tags: Labels Printen – Lettertapes – Zelf Labels Maken – Zelf Labels Printen – Bpost Label Maken – 

Wenst u meer info over a0 printer kijk dan vlug op https://www.repro.be | A0 Printer

Tekenen | Teken En Plan | Printing | Luchtreiniging | Scanning | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

A0 printer

home digitaal drukwerk ons verhaal contact waar de kopie beter is dan het origineel de winkel is open van en van .u zaterdag van .u tot u meer info vakantieperiode van juli t.e.m. augustus brochures tijdschriften handleidingen montagevoorschriften prijslijsten welkom bij kopie deleye met meer dan jaar ervaring in de kopie en printwereld uitgerust met hoogtechnologische printers een volledig afwerkingspark en een enthousiast team van medewerkers zijn wij d partner voor alle print en kopieopdrachten. Brochures gelijmd gelijmde brochures ook wel garenloze brochures genoemd kan besteld worden vanaf stuks lees verder brochures geniet geniete brochures werken we af met of nieten a0 printer voor bedrijven op maat Lees verder wireo brochures de wireo brochures werken we af met zilveren metalen wireo. Lees verder planafdrukken kopie deleye specialiseert zich al jarenlang in kwaliteitsvolle prints op groot formaat zowel in z.

het grafisch huis aanbod printen printen u kan uw bestanden aanleveren op usbstick of per email grafisch.huistelenet.be. Wij raden u aan om steeds pdfbestanden aan te leveren. Verder ook alle afwerking zoals nieten perforeren lamineren tot een breedte van cm plooien amp vouven. Printen is mogelijk op papierformaten van a tot a a en a gebeuren op een printer en op premium aa kwaliteitspapier. A a en a op een plotter. Sinds februari is het mogelijk te printen tot centimeter breedte met onze nieuwe rgb kleurenprinter de nieuwste canon pro . Beelden mogen eventueel ook opgeslagen worden als tiff of jpeg in dit geval betaalt u wel een meerprijs voor het plaatsen van uw documenten. Ten einde een optimaal resultaat te bereiken bij het printen van uw beelden vragen wij een resolutie tussen dpi en dpi en beelden in cmyk geen rgb. .

Kennisbank over A0 printer

productaanbod canon hp colortrac rowe este chatel evolution originele inkten diensten webshop over ons nieuws contact homeproductaanbod canonhpcolortracroweesttechatelevolutionoriginele inktendienstenwebshopover onsnieuwscontact hp de nieuwste generatie grootformaat printers met bijhorende supplies Wat omvat a0 printer Oplossingen voor technisch plotten cadgis en grootformaat kopiren en scannen alsook voor hoogwaardige grafische prints. Terug naar overzicht designjet t printerserie maximaliseer de productiviteit van de werkgroep en de beveiliging van het bedrijf zes originele hp inktkleuren en de hp printkop produceren diep zwart werkelijk neutraal grijs en levendige kleuren altijd nette uitvoer plots komen vlak en gesorteerd op de gentegreerde stapelaar minder downtime plot meerdere jobs op verschillende m.