Menu Sluiten

Scannen Documenten

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over scannen documenten kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Scannen Documenten

Promotie Materiaal | Printing | Displays | Reclame | Design | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Scannen documenten

skip to content facebooktwitteryoutubelinkedinemail nederlands english english za franais deutsch e tina home onderneming ondernemingsprofiel ons scannen documenten zijn in trek team avg gdpr succesverhalen downloadcentrum vacatures software iguana idm suite scansoftware capture voor cultureel erfgoed archieven iguana idm s functies iguana idm s modules oplossingen documentmanagement voor de gezondheidszorg scannen van medische dossiers verwerking van laboratoriumformulieren documentmanagement voor hr documentmanagement voor sap documentmanagement voor de kmo automatisch verwerking van inkoopfacturen contractmanagement digitale postkamer digital mailroom digitale bibliotheek digital library scandiensten onze scanfactory scannen van medische dossiers scannen van personeelsdossiers digitalisering van culturele erfgoedcollecties scannen van bouwdossiers scannen van besmette documenten scannen van documenten en archieven scannen van boeken scannen van grootformaat documenten scannen van microfilms fiches scannen van microfilms .

primary links home it infrastructuur hosting office center pingwin software webshop het digitale kantoor waar beginnen beste klant digitalisering is vandaag de dag niet meer weg te denken uit uw kantoor. Het is noodzakelijk om efficieumlnt en snel te kunnen werken hoe begint u echter aan het digitaliseren van uw papierstapel zakelijke documentscanners worden gebruikt om op hoge snelheid grote hoeveelheden documenten zoals contracten openbare documenten en ontvangstrecu s te digitaliseren voor maximale efficieumlntie. De afbeeldingsscanners uit de fiserie van fujitsu sluiten het beste aan op deze vraag automatische documentinvoer scanners uit de fiserie van fujitsu worden geleverd met ultraefficieumlnte automatische documentinvoereenheden adf s. Deze zijn onmisbaar om snel grote volumes papieren documenten te scannen De kosten van scannen documenten Tweezijdig scannen naast sneller scannen kunnen bedieners dankzij deze functie ook vaarwel zeggen tegen moeilijke en tijdrovende taken zoals twee.

Vragen over Scannen documenten

microfilm lange termijnarchivering scanning wat waarom documentscanning boekscanning microfilmscanning indexering en ocr hardware contact microfilm lange termijnarchivering scanning wat waarom documentscanning boekscanning microfilmscanning indexering en ocr hardware contact onze partners sma en genus microfilm shop verkoop van sma boekscanners amp groot formaat scanners sma biedt een uitgebreid gamma high quality scanners die functioneren met led verlichting en volledig onafhankelijk van omgevingslicht. Van een handige kleine selfservice scanner tot een dubbele a flatbescanner gamma map master van de mappy junior een a scanner die eveneens zeer makkelijk transporteerbaar is tot de map master xxl x a voor xxl documenten voor documenten zoals oude plannen affiches of kaarten is het te riskant deze te digitaliseren met een doorloopscanner hiervoor ontwikkelde sma d.