Menu Sluiten

Lamineren Mat

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over lamineren mat kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Lamineren Mat

Displays | Reclame | Design | Promotie Materiaal | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lamineren mat

nl en fr contact chromaluxe afdrukken andere diensten scans lamineren bescherming inkaderen geschenken foto s doorsturen winkel nl en fr contact chromaluxe afdrukken andere diensten scans lamineren bescherming inkaderen geschenken foto s doorsturen winkel lamineren van afdrukken op onbuigzame dragers lamineren van afdrukken op onbuigzame dragers lamineren zorgt voor extra stevigheid en geeft u de mogelijkheid om de afdrukken van uw foto s op te hangen lamineren mat gespecialiseerde bedrijven Dibond de geknipte drager ideaal voor een verzorgde en professioneel ogende presentatie dibond is een sandwichpaneel dat bestaat uit aparte aluminiumlagen met polyethyleen ertussen. Het stevige en onbuigzame materiaal is bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen. Kan zonder kader worden opgehangen dankzij de plaatsing van aluminium pro.

multifoil linqtapes antidusttape english franais nederlands call or send us an email home producten mogelijkheden coating contact varitape is expert op het gebied van tape stansen snijden en lamineren varitape beschikt over jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van zelfklevende tapes. Wij zijn specialist op het gebied van tapes en kunnen gemakkelijk een op maat gemaakte oplossing bieden aan klanten. Als fabrikant van diverse soorten tapes beschikken wij ook over stansmachines die het stansen van plakband en kleefband mogelijk maken. Varitape beschikt over verschillende roterende en vlakstansmogelijkheden. Een stansmachine heeft een snelheid tot meter per minuut en kan dus ontzettend veel tape stansen in een korte tijd. Varitape is in staat om .

Interesse in Lamineren mat

home foil conditioning slitten kappen van rollen of pakketten rollen snijden afsteken overwikkelen lamineren stansen afkappen van vellen en platen materialen maatwerk zandstralen over ons contact menu sluit x zoeken home foil conditioning slitten kappen van rollen of pakketten rollen snijden afsteken overwikkelen lamineren stansen afkappen van vellen en platen materialen maatwerk zandstralen over ons contact home diensten lamineren lamineren het lamineren van een grondmateriaal zoals folie papier of karton biedt de mogelijkheid om het materiaal van extra gunstige materiaaleigenschappen te voorzien. Zo krijgen sommige producten door het bedekken een waterdichte laag. Wat is lamineren lamineren betreft het meewikkelen van een drager of beschermingsfolie op de moederrol. Met deze verbindingstechnieken koppelen we verschillende lagen en materialen aan elkaar. Je kunt een product om verschillende redenen laten bewerken met een extra laag en dat doe je best bij industrial service Wat omvat lamineren mat Wij hebben de ervaring en de knowhow om jouw materialen nauwkeurig te voorzien van een drager of .