Menu Sluiten

Experts Fotoprints Op Canvas

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over experts fotoprints op canvas kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Experts Fotoprints Op Canvas

Displays | Promotie Materiaal | Design | Reclame | Printing | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Experts fotoprints op canvas

sluiten menu lijsten passepartout glas papier opspannen doek canvas inlijstingen lijsten passepartout glas papier opspannen doek canvas montage fotoprints spiegels ophangsystemen restauraties artondemand over ons contact fb in over ons kiest u voor kaderke dan kiest u voor zekerheid experts fotoprints op canvas kostenraming n voor intelligent handwerk. U kan bij ons terecht voor inlijstingen spiegels fotomontages wissellijsten ophangsystemen art on demand en voor restauraties van kunstwerken en lijsten. Stuk voor stuk gemaakt door bekwame vakmensen die bij elke stap van het productieproces uiterst minutieus tewerk gaan en enkel de allerbeste materialen gebruiken Enige aanwijzing over experts fotoprints op canvas Aanbevolen inlijster de drijvende krachten achter kaderke zijn guy sofie en hun inlijstteam. In behaalden we na een streng theoretisch en praktisch examen bij de fine art trade guild in londen het kwaliteitslabel guild.

.

Het laatste nieuws over Experts fotoprints op canvas

.