Menu Sluiten

Softcover Inbinden

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over softcover inbinden kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Softcover Inbinden

Printing | Reclame | Promotie Materiaal | Design | Displays | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Softcover inbinden

home boeken print en kopie back aformaat aformaat aformaat eindwerken fotogallerij back boeken contoursnijden borden en panelen brochures folders kaarten ringmappen presentatiemappen contact hardcover softcover gelamineerd spotvernis strip cataloog fictie nonfictie boeken boeken boeken spreken tot de verbeelding van jong en oud softcover inbinden zijn vaak veelgevraagd Een boek kan je ruiken voelen … Een boek maakt het gezellig. Met veel liefde voor boeken brengen wij iedere opdracht tot een goed einde. Boeken vanaf pagina s tot blz. En meer is geen enkel probleem. Gelijmd genaaid soft of hardcover alles is mogelijk. We bespreken op voorhand samen met u wat de wensen zijn om een prijs te kunnen opstellen die zo dicht mogelijk bij het eindresultaat ligt. Hoe fantastisch zou het zijn om je eigen boek uit te geven dankzij de nieuwste technologie is dit mogelijk. Full color softcover hardcover gebonden met ringen … The sky is the limit. Regelmatig krijgen we de vraag wat de minimum hoeveelheid is om een boek te laten drukken. We zetten de mo.

over ons producten boeken catalogen tijdschriften amp brochures placemats publicitair drukwerk specials strips comics graphic novels inspiratie duurzaamheid nieuws contact lesaffre nl fr en menu visiting delabie.be nederlands franais english home onze producten onze producten publicitair drukwerk drukkerij delabie is de ideale partnervoor alle gepersonaliseerd campagne en reclamedrukwerk flyers folders huisaanhuis communicatie affiches reclamebrochures mailings selfmailers couponboekjes placemats spaarkaarten krasloten nummering… Lees meer catalogen tijdschriften amp brochures u wilt de producten en of diensten van uw bedrijf in de kijker zetten denk dan aan een frisse catalogus of brochure.met aantrekkelijke foto s pakkende grafiek een gestileerde opmaak en krachtige teksten zet u uw product in de verf. Ga voor optimale kwaliteit kleur scherpte en papier. Bij delabie zetten we onze expertise en technologie in voor een prachtig eindresultaat. Lees.

Notie over Softcover inbinden

boeken printen en binden vanaf ex. Boek drukken softcover in kleur hardcover in kleur fotoboek layflat kunstleder fluweel linnen losse katernen printen papier voor boekdruk boek ontwerp boek uitgeven inbinden ambachtelijk genaaid boek herstellen en herinbinden decoratief genaaid gekleefd menumappen boekkunst bijzondere boekbanden dozen handgenaaide kapitaalbandjes lederbewerking vergulden contact upload uw pdf referenties boek drukken met softcover in kleur wilt u een eigen boek laten drukken op een oplage van tot exemplaren voor een betaalbare prijs kies dan voor een paperback. Wij drukken en lijmen uw boek met een softcover in kleur waarop we een beschermend laminaat aanbrengen De vergoeding voor softcover inbinden Vraag offerte uw eigen boek in stappen bezorg uw pdf wij drukken en binden uw boeken zijn klaar uw paperback drukken en lijmen het maximale formaat voor uw als paperback gedrukt boek is xcm. We lijmen het a.