Menu Sluiten

Contoursnijden

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over contoursnijden kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Contoursnijden

Design | Printing | Promotie Materiaal | Displays | Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Contoursnijden

home boeken print en kopie back aformaat aformaat aformaat eindwerken fotogallerij back boeken contoursnijden borden en panelen brochures folders kaarten ringmappen presentatiemappen contact contoursnijden kaartjes doosjes stickers in vorm gesneden dit kan met onze nieuwste investering contoursnijden prijs Contoursnijden load more cindesign top .

overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation toepassingen maatwerk decoratie cijfers en letters polystyreen dozen technisch diversen bouwstenen isolatie technieken machinepark eps contact over seuropak productieproces news jobs offerte aanvragen en nl fr en nl fr snijden created with sketch. Snijden technieken techniek snijden bij de techniek snijden worden onze blokken met afmeting x x mm in de gewenste stukken gegloeid. Dit gebeurd door middel van horizontale en verticale gloeidraden. De gloeidraden worden opgewarmd en glijden zo door de eps tot het stuk de gewenste maten heeft. lengte vanaf mm tot mm breedte vanaf mm tot mm hoogte vanaf mm tot mm techniek contoursnijden met onze contourmachines wordt de eps in contour gegloeid aan de hand van de te.

Berichtgeving over Contoursnijden

homeover onsreferentiescontact offerte reclamebedrijfskledijpromotiekledijwerkschoenenrelatiegeschenken spandoeken een spandoek is de voordeligste snelste en effectiefste manier om een merk of bedrijf onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Daarom behoort het spandoek al jaren tot n van de meest verkochte sign en communicatiemiddelen. Kies uit maar liefst zes basismaterialen kies een voordelig pvc reclamedoek een blockout voor doeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend meshdoek om te bevestigen aan steigers. Of ga voor duurzaam met het recyclebare opvouwbare lichtgewicht polyester propes outdoor of propes fr doek waarom kiezen voor contoursnijden Uitgelicht propes propes outdoor en propes fr zijn uiterst duurzame recyclebare opvouwbare doeken en worden gemaakt van licht materiaal. Zo monteer je het makkelijk en verstuur je het in een compact pakket. Het verschil tussen beide propes outdoor is waterafstotend propes fr is brandvertragend. Nagenoeg elke afwerking mogelijk voor de afwerking kies je uit vele mogelijkheden zomen metalen of conische nikkel r.