Menu Sluiten

Zandstralen 3d Prints

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: 3d Printing – 3d Metaalprinten – 3d Metaalprinten Titanium – 3d Metaalprinten Aluminium – Additive Manufacturing – 

Wenst u meer info over zandstralen 3d prints kijk dan vlug op https://raytech.be | Zandstralen 3d Prints

Laser | Printing | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zandstralen 3d prints

welkom bij rayjo online catalogus exclusieve juwelen amp edele objecten op maat parkeer uur gratis in parking diamant treed binnen in de wereld van rayjo nl fr eng contact galerij facebook rayjo buitengewone juwelen. Als toonaangevend juwelenfabrikant is rayjo sinds actief in het hartje van antwerpen s werelds grootste centrum voor diamanthandel zandstralen 3d prints zijn zeer gewild Rayjo is een familiebedrijf dat zich profileert als een middelgrote onderneming die zowel productkwaliteit als service hoog in het vaandel draagt Het voorruitzicht van zandstralen 3d prints Enthousiaste gespecialiseerde medewerkers en de toepassing van spitstechnologie zorgen ervoor dat de wensen van de klant op een flexibele manier beantwoord worden. Een archief van meer dan modellen en onderdelen het gebruik van de allernieuwste software en dprinters in combinatie met traditioneel vakmanschap z.

.

Informatie over Zandstralen 3d prints

.