Menu Sluiten

Polijsten 3d Prints

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: 3d Printing – 3d Metaalprinten – 3d Metaalprinten Titanium – 3d Metaalprinten Aluminium – Additive Manufacturing – 

Wenst u meer info over polijsten 3d prints kijk dan vlug op https://raytech.be | Polijsten 3d Prints

Printing | Laser | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Polijsten 3d prints

navigation ons aanbod design dprinting materialen technieken industrie architectuur algemeen inplantingsmodel gebouw maquette marketing kunst contact nl en ons aanbod design dprinting materialen technieken industrie architectuur algemeen inplantingsmodel gebouw maquette marketing kunst contact nl en materialen fdm materialen goedkoop ecologisch veel kleuren pla ndash pla is het meest courante materiaal waar we mee printen polijsten 3d prints lijst Het print gemakkelijk is goedkoop en is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Goedkoop ideaal voor functionele onderdelen die niet zwaar belast worden behuizingen kapjes maquettes awards gadgets hellip speciale varianten bronzefill steelfill woodfill … Kan in veel kleuren goedkoop taai veel kleuren petg ndash petg is een veelzijdig materiaal dat goed tegen water kan. Het is een stuk taaier dan pla en breekt minder rap. Het print iets minder makkelijk dan pla maar gemakkelijker dan abs asa of pc. Taai goedkoop ideaal voor functionele onderdelen en tools waar zekere krachten op komen en die licht b.

home atelier galerij creaties solitaires damesringen oorringen hangers armbanden colliers ons verhaal contact sinds atelier het atelier van goldcamp bevindt zich in het hart van de antwerpse diamantwijk De diversiteit van polijsten 3d prints Sedert fabriceren willem van camp en zijn vrouw nor hier klassieke juwelen van concept tot realisatie volgens de kunst van het ambacht. Met meer dan jaar ervaring in de sector heeft willem n van de bezielers van voormalig juwelenfabrikant la een onnavolgbare technische expertise opgebouwd in het d ontwerpen en printen van unieke juwelen het gieten en bewerken van edelmetalen en het uitzoeken en zetten van exclusieve edelstenen. Nor zorgt ervoor dat elke realisatie tijdig tot bij jouw geraakt en is de drijvende kracht achter het boekhoudkundige onderdeel van dit familiebedrijf waar je steeds kan rekenen op een prima dienstverlening in een eerlijk en persoonlijk kader. Design your own de kunst van het gieten van edelmetalen is de fundering van de juweelproductie. Een goede geut garandeert een sne.

Kundigheid over Polijsten 3d prints

.