Menu Sluiten

Leveranciers 3d Productontwikkeling

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: 3d Printing – 3d Metaalprinten – 3d Metaalprinten Titanium – 3d Metaalprinten Aluminium – Additive Manufacturing – 

Wenst u meer info over leveranciers 3d productontwikkeling kijk dan vlug op https://raytech.be | Leveranciers 3d Productontwikkeling

Printing | Laser | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers 3d productontwikkeling

home bedrijf vacatures referenties contact ingevuld voor onze klanten plant manager als plant manager ben je de eindverantwoordelijke van alle operaties in de productielogistieke unit van turnhout. Je rapporteert aan de operations director van kingspan insulation continental europe. Je geeft strategische sturing aan verschillende afdelingen. Productie supervisor liquids dagdienst de supervisor productie beheert het volledige productieproces van de liquids fabriek in antwerpen blue gate south. Je rapporteert rechtstreeks aan de plant manager leveranciers 3d productontwikkeling met gegarandeerde rendementsstijging Project engineer composites genk innovative pressure vessel projects for international automotive customers skilled rd and engineering team with good atmosphere balance between project coordination and handson engineering work ingenieur nucleaire veiligheid adviser.

projecten diensten over ons jobs perspectieven contact en projecten diensten over ons jobs perspectieven contact en uw innovatiepartner in digitale productontwikkeling my strategy design development strategy de digitale wereld is in volle transformatie denk maar aan softwareontwikkeling ai iot enz. Hoe maak je de beste keuzes in deze snelgroeiende wereld van digitale transformatie en hoe kies je de juiste partner voor een toekomstgericht future proof beleid meer over strategie design gebruiksvriendelijkheid is essentieel bij het ontwerp van software en applicaties ongeacht of deze voor professionele of voor eindgebruikers wordt ontwikkeld. Wij vertrekken steeds van de behoeften van de gebruiker en garanderen zo een groter gebruiksgemak voor jouw personeel of klanten en.

Informatie over Leveranciers 3d productontwikkeling

diensten klanten over ons blog contact home diensten computer aided design computer aided design wat is computer aided design computer aided design is de digitale versie van de vroegere tekentafel. Met dit verschil dat je naast tekenen in n vlak gekend als dimensionaal of kort weg d ook een de dimensie kan toevoegen. Vandaar dat men spreekt van d of dimensionaal tekenen. D tekenen is nu de standaard in vele industrien. Voordelen van cad cad heeft als voordeel dat heel snel een bespreekbaar document kan worden gegenereerd waar vervolgens de productie bestanden kunnen worden uit getransporteerd die onmiddeling kunnen ingelezen worden in een lasertafel freesmachine draaibank bewerkingscentrum en niet te vergeten de wel gekende d printers om zeer snel een prototype te kunnen maken. Ook leent een d model zich om berekeningen op te doen. Simulaties en analyses kunnen worden uitgewerkt in alle vormen aan de hand van een d model. Waarvoor kan je het inzetten een cad ontwerp is de ideale communicatietool heb je interesse in leveranciers 3d productontwikkeling Samen visualiseren we mogelijke oplossingen lang voordat ze uitgevoerd word.