Menu Sluiten

Softcover Inbinden Naslagwerk

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over softcover inbinden naslagwerk kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Softcover Inbinden Naslagwerk

Displays | Printing | Design | Reclame | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Softcover inbinden naslagwerk

home boeken print en kopie back aformaat aformaat aformaat eindwerken fotogallerij back boeken contoursnijden borden en panelen brochures folders kaarten ringmappen presentatiemappen contact hardcover softcover gelamineerd spotvernis strip cataloog fictie nonfictie boeken boeken boeken spreken tot de verbeelding van jong en oud. Een boek kan je ruiken voelen … Een boek maakt het gezellig softcover inbinden naslagwerk raming aanvragen Met veel liefde voor boeken brengen wij iedere opdracht tot een goed einde. Boeken vanaf pagina s tot blz bekijk ons aanbod van softcover inbinden naslagwerk En meer is geen enkel probleem. Gelijmd genaaid soft of hardcover alles is mogelijk. We bespreken op voorhand samen met u wat de wensen zijn om een prijs te kunnen opstellen die zo dicht mogelijk bij het eindresultaat ligt. Hoe fantastisch zou het zijn om je eigen boek uit te geven dankzij de nieuwste technologie is dit mogelijk. Full color softcover hardcover gebonden met ringen … The sky is.

.

Toelichting over Softcover inbinden naslagwerk

.