Menu Sluiten

Spiralen Binding

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over spiralen binding kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Spiralen Binding

Displays | Promotie Materiaal | Design | Printing | Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Spiralen binding

en fr nl home bedrijf producten schanskorven containers snelbouwschroeven zakbinders warmers contact productenschanskorven gevlochten gepuntlast toebehoren clippistool clips spandraden spiralen specials clippistool het clippistool is uitermate geschikt voor het assembleren van schanskorven schanskorfmatrassen en gepuntlaste panelen spiralen binding prijs aanvragen Bovenop een grote tijdswinst garandeert dit clippistool u een duurzame uniforme en efficinte binding door middel van clips. Het clippistool wordt pneumatisch aangedreven. Verkoop verhuur het clippistool kan bij ons zowel gekocht als gehuurd worden. Bovendien hebben wij de nodige specialisten in huis voor onderhoud en herstelling van dit toestel. Neem vrijblijvend contact op voor de voorwaarden. technische fiche klik op de link hieronder voor het bekijken en het downloaden van de technische fiche van het clippistool. Clippistool clips de clips hebben een draaddiameter van mm en een treksterkte van ongeveer . N mmsup. Ze zijn leverbaar i.

facebook home contact work search uncategorized december september recent posts info kleur couleur color zwartwit noir et blanc black white groot formaat grand format large format textiel textile recent comments archives december september categories uncategorized meta log in entries feed comments feed wordpress.org published by admin filled under uncategorized no comments bindingen lijmen warm en koud tot cm. Metalen spiralen tot mm. Plastic spiralen tot mm De verkoopprijs van spiralen binding Share this article facebook digg this del.icio.us stumbleupon tweet this rss . Feed trackback comments are closed. Copy copyhouse arenberg. All rights reserved. Powered by wordpress. Designed by chdesign .

Notie over Spiralen binding

contact sitemap links home drukken afwerken binden nieuws inlichtingen nl fr en metaaldraadbinding plastic spiraalbinding binden lijmbinden aanlijmmachines koudlijmen hotmelts zelfscheidende lijmen bindtoebehoren producten zoeken binden plastic spiraalbinding met jaar ervaring is plastikoil de meest gerenommeerde producent in noordamerika en canada op het vlak van plastic extrusie en de vorming van spiraaldraad. Plastikoil biedt u spiralen met een diameter vanaf tot mm in een standaardkleur of in n van de vele verschillende kleuren. Kleurnuances kunnen op deze manier versterkt worden en een extra uitstraling geven. Nog nooit zag een boek er zo fantastisch uit… Plastikoil spiralen en machines staan synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De wereld van plastikoil plastikoil is een ononderbroken pvc draad die tot een spiraal wordt gevormd..