Menu Sluiten

Mailings Vouwen

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over mailings vouwen kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Mailings Vouwen

Reclame | Printing | Displays | Design | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mailings vouwen

fr nl en tel email infoprprint.com toggle navigation diensten producten eprinting andere diensten offerte upload referenties contact meer… Atelier contact milieu veel gestelde vragen onze klanten login cbcprinting atelier hp indigo digitaal drukwerk in kleuren het grootste kleurenassortiment tot uw beschikking pantonekleuren witte en onzichtbare inkt een gelijkwaardige of zelfs betere kwaliteit dan offset speciale effecten voor een unieke communicatie relif witte inkt selectieve lak personalisering van uw documenten. Oce varioprint tp zwartwit drukken en nieten met n enkele machine. Mutoh value jet drukken van grote formaten tot m breed. Komfi amiga mat mat soft touch of ho.

home onze specialiteiten onze knowhow referenties nieuws contact jobs linkedin nederlands franais english deutsch onze specialiteiten u bent een agentschap een merk een printmanagement bedrijf wij begeleiden u met uw direct marketingcampagnes professioneel en doordacht dat zijn de sleutelwoorden in elk stadium van de productie mailings vouwen zijn vaak gezocht Zo komen alle aspecten van uw mailing tot hun recht. Vprint heeft de modernste technologie van europa in huis als het gaat om drukwerk personalisatie en afwerking. Drukwerk op groot formaat wij geven u meer ruimte om te communiceren offset drukpersen met een breedte van mm en cilinderomvang van mm offset drukpers met een breedte van mm en cilinderomvang van mm kleuren persen mogelijkheid voor persvernis pantone fluor flexo groep gom vernis perforatie groep pinfeed groep complexe afwerking om in het oog te springen en uw berichten te optimaliseren. ketens mm personalisatie uvvernis krasinkt aanbrengen van stickers bundelen tot vouwen stansen perforatie kisscut aanbrengen en personalisatie van pv.

Inlichtingen over Mailings vouwen

stuur ons een email home over kunnig missie geschiedenis duurzaam ondernemen incubator onze sector veelgestelde vragen diensten confectie ecommerce opslag locatiewerk montage assemblage nadrukwerk recycling schrijnwerkerij shop atelier textielafdeling verpakking portfolio nieuws contact werken bij kunnig diensten nadrukwerk nadrukwerk je drukwerk tot in de puntjes afgewerkt onze afdeling papier staat in voor de afwerking en verzending van allerlei mailings De verkoopwaarde van mailings vouwen In ons klantenbestand zitten zowel multinationals als kleinere bedrijven die hun drukwerk tot in de puntjes laten verzorgen door kunnig. Wat zijn onze activiteiten op de afdeling papier snijden vouwen en plooien van papier en karton drukwerk voorzien van boorgaten manuele afwerking voor drukkerijen verlijmen vouwen en kleven van mappen en dozen manueel toevoegen van bijlagen wobblers kleven stickers etiketten barcodes en beveiligingssystemen aanbrengen maken van stalenboeken en stalendisplays verzorgen v.