Menu Sluiten

Expert 3d Metaalprinten

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: 3d Printing – 3d Metaalprinten – 3d Metaalprinten Titanium – 3d Metaalprinten Aluminium – Additive Manufacturing – 

Wenst u meer info over expert 3d metaalprinten kijk dan vlug op https://raytech.be | Expert 3d Metaalprinten

Machinebouw | Printing | Laser | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert 3d metaalprinten

home over ons nieuws evenementen demo tweedehands jobs partners contact facebook linkedin en nl fr smans vertrouwd met technologie cable wire smt assembly additive manufacturing academy service cases zoeken support smans gt over ons sinds onze klanten vertrouwen al meer dan jaar op onze expertise expert 3d metaalprinten gevraagd De afgelopen decennia groeiden we uit tot marktleider in de benelux met de beste merken wereldwijd in onze portefeuille. Op zoek naar levering en installatie van de juiste toestellen machines en geautomatiseerde productielijnen op ons kan je perfect vertrouwen wat bedoelen we met expert 3d metaalprinten Onze missie met onze passie voor technologie willen we jou ontzorgen en helpen groeien. Vol energie zetten we ons in voor onze klanten ons bedrijf en onszelf om op elk moment de beste oplossing te zoeken. We geven graag vertrouwen dat we door oprecht te handelen en onze verantwoordelijkheid te nemen ook terug verdienen. Bekijk onze troeven onze visie smans wil d autoriteit in de benelux zijn om mensen en be.

.

Kennisbank over Expert 3d metaalprinten

.