Menu Sluiten

Lamineren

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over lamineren kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Lamineren

Reclame | Printing | Design | Displays | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lamineren

home foil conditioning slitten kappen van rollen of pakketten rollen snijden afsteken overwikkelen lamineren stansen afkappen van vellen en platen materialen maatwerk zandstralen over ons contact menu sluit x zoeken home foil conditioning slitten kappen van rollen of pakketten rollen snijden afsteken overwikkelen lamineren stansen afkappen van vellen en platen materialen maatwerk zandstralen over ons contact home diensten lamineren lamineren het lamineren van een grondmateriaal zoals folie papier of karton biedt de mogelijkheid om het materiaal van extra gunstige materiaaleigenschappen te voorzien. Zo krijgen sommige producten door het bedekken een waterdichte laag. Wat is lamineren lamineren betreft het meewikkelen van een drager of beschermingsfolie op de moederrol lamineren schatting aanvragen Met deze verbindingstechn.

inbinden en lamineren home onze diensten papierdruk textiel bedrukking catalogus ontwerp kaartjes stickers en lazer inbinden en lamineren sublimatie gelegenheidsdrukwerk wanddecoratie contact home onze diensten papierdruk textiel bedrukking catalogus ontwerp kaartjes stickers en lazer inbinden en lamineren sublimatie gelegenheidsdrukwerk wanddecoratie contact inbinden en lamineren inbinden wil u snel uw eindwerk of andere documenten laten inbinden bij drukal kan dat wij vragen maximum een halve werkdag voor het inbinden van uw werken. Vaak zelfs onmiddellijk wij kunnen inbinden met harde kaft plastiek of karton gelijmd of met plastieken ringen. Lamineren we kunnen van een standaard visitekaartje tot een a formaat lamineren. Deze zijn van hoge kwaliteit en is op .

De discipline van Lamineren

nl en fr contact chromaluxe afdrukken andere diensten scans lamineren bescherming inkaderen geschenken foto s doorsturen winkel nl en fr contact chromaluxe afdrukken andere diensten scans lamineren bescherming inkaderen geschenken foto s doorsturen winkel lamineren van afdrukken op onbuigzame dragers lamineren van afdrukken op onbuigzame dragers lamineren zorgt voor extra stevigheid en geeft u de mogelijkheid om de afdrukken van uw foto s op te hangen. Dibond de geknipte drager ideaal voor een verzorgde en professioneel ogende presentatie dibond is een sandwichpaneel dat bestaat uit aparte aluminiumlagen met polyethyleen ertussen. Het stevige en onbuigzame materiaal is bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen. Kan zonder kader worden opgehangen dankzij de plaatsing van aluminium profielen aan de achterzijde wenst u meer informatie over lamineren De afstand tussen het werk en de muur bedraagt cm. Dikte dibond mm. Aluminium juiste prijskwaliteits verhouding verlijmen op mm aluminium wordt aangeraden bij kleine en middelgrote formaten over het algemeen tot x cm. ruwer uitzicht dan .